KARŞIYAKA ANAOKULU
BAHÇELİEVLER MAH.KARŞIYAKA SOK. NO15 ÇORUM

VİZYON

Özgür ve sevgi dolu bir ortamda ülkemizin yarınlarına hizmet edecek mutlu çocuklar yetiştirmek...

MİSYON

Okul öncesine verilen emek yarınlara umut demektir sloganıyla hareket ederek bütün öğrencilerimizin etkin bir şekilde öğrenmelerini sağlamak;Milli eğitimin temel amaçlarını gerçekleştirmeye çalışan Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı çağdaş düşünceli insanlar yetiştirmek;özgüveni gelişmiş gelişiminin bütün basamaklarında uygun eğitimi almış sosyal,ahlaki ve vicdani yönü gelişmiş bireyler yetiştirmek;onların bilgili,nitelikli,kendine güvenen,başkalarına saygılı,işini seven bireyler olarak yetiştirmelerine fırsat tanımak ve onların çağın gelişen teknolojisine cevap verebilecek bilgi ve beceriler kazandırmak;eğitim ortamlarını geliştirmek;gerekli donatımı sağlamak ve diğer kurum ve kuruluşlarla işbirliği yapmak; çocuklarının gelişimlerinin sağlıklı bir biçimde gerçekleşmesi için aileleri bilinçlendirmek ve yönlendirmek.

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

İKİLİ ÖĞRETİM

SABAH 8:00-13:00 ÖĞLE 13:00-18:00

DOĞALGAZ

Okulumuz Çorum ili merkezindedir.