OYUNSAL DÖNÜŞÜM GAME TRANSFORMATION e TWİNİNG PROJESİ

OYUNSAL DÖNÜŞÜM GAME TRANSFORMATION  e TWİNİNG PROJESİ.                           Ögretmeniniz  Zehra BULUT  ve 4 yaş grubu ögrencilerimizle uygulanmaya baslanmıstır.        Projemiz çocukların oyun yoluyla öğrenme sürecini desteklemek ve geri dönüşüm malzemelerini değerlendirerek çevre bilincini artırmak amacıyla geliştirildi.

 

Proje, çocukların yaratıcılıklarını ve problem çözme becerilerini geliştirmelerine yardımcı olurken aynı zamanda sürdürülebilirlik ve çevre bilinci konusunda farkındalık yaratacak. Malzemelerin geri dönüşümü çocuklara oyun yoluyla yeni şeyler yaratma fırsatı sunacak, böylece hayal güçlerini ve el becerilerini geliştirecek.

 

Projemiz çocuklara geri dönüşümün önemini ve atık malzemelerin yeniden kullanılabilirlik potansiyelini anlatarak çevre bilincini arttırmayı amaçlıyor. Bu sayede çocuklar doğal kaynakları korumanın ve çevreyi temiz tutmanın neden önemli olduğunu anlamaya başlayacaklardır.

 

Sürdürülebilirlik, çevre koruma ve geri dönüşüm gibi önemli konuları öğretirken çocukların öğrenme deneyimlerini zenginleştiriyor. Aynı zamanda uluslararası işbirliği ve iletişim fırsatları sunarak öğrencilerin farklı kültürleri ve bakış açılarını anlamalarını sağlar.

 

Böylece çocukların gelecekteki çevre sorunlarına duyarlı bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunurken, aynı zamanda özgün düşünme, yaratıcılık, eleştirel düşünme, problem çözme işbirliği, iletişim, sürdürülebilirlik, çevre ve teknoloji kullanma becerilerini kazanmalarına da destek olacaktır. Bu beceriler, çocukların 21. yüzyılın gerektirdiği yetkinlikleri geliştirmelerine yardımcı olacak ve çocukların gelecek yaşamlarında daha başarılı olmasına ve sürdürülebilir bir dünyanın inşasına katkıda bulunacaktır.


15-02-202415-02-202415-02-202415-02-202415-02-2024



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 1  kişi beğendi